Liofilizuotos vyšnios su šokoladu, pieniniu šokoladu ir baltuoju šokoladu


Skonio švelnumas ir aistra gyvenimo džiaugsmui – pojūčiai, kuriais norisi dalintis. Šie saldainiai – tai vasaros saulės spindulių nuglostytos bei ypatinga technologija išdžiovintos vyšnios, kuriančios harmoningą ir aistringą sąjungą kartu su juoduoju, pieniniu bei baltuoju šokoladais.

Bohema dražė su uogomis pasižymi ypatinga gaminimo technologija (liofilizacija) ir todėl – visų vertingųjų uogų savybių išsaugojimu. Vykstant liofilizacijai, vaisiai užšaldomi itin žemoje temperatūroje: iš jų pašalinama net 97 procentai vandens, tačiau natūrali jų išvaizda, skonis, kvapas, forma ar maistinė vertė nepakinta. Tokiu būdu džiovinta uoga nuo natūralios vasariškos uogos skiriasi tik tuo, kad dėl pašalinto vandens yra dešimt kartų lengvesnė. Liofilizacijos metu nenaudojamos cheminės medžiagos, konservantai, o uogose išsaugoma net iki 100 proc. vitaminų.

Uždaryti