Liofilizuotos braškės su pieniniu šokoladu


Vasaros saulę menančios ir savo unikalų skonį išsaugojusios braškės su pieniniu šokoladu – aistros kupinai saldžių potyrių akimirkai. Švelnus pieniškas šokoladas tik dar labiau atsiskleidžia ir įamžina įstabų šios svajingos uogos skonio charakterį bei vilioja mėgautis galantiškomis jo subtilybėmis.

Bohema dražė su uogomis pasižymi ypatinga gaminimo technologija (liofilizacija) ir todėl – visų vertingųjų uogų savybių išsaugojimu. Vykstant liofilizacijai, vaisiai užšaldomi itin žemoje temperatūroje: iš jų pašalinama net 97 procentai vandens, tačiau natūrali jų išvaizda, skonis, kvapas, forma ar maistinė vertė nepakinta. Tokiu būdu džiovinta uoga nuo natūralios vasariškos uogos skiriasi tik tuo, kad dėl pašalinto vandens yra dešimt kartų lengvesnė. Liofilizacijos metu nenaudojamos cheminės medžiagos, konservantai, o uogose išsaugoma net iki 100 proc. vitaminų.

Uždaryti